Er skjærgården og heiene innenfor Lillesands viktigste kapital?

26. januar – Hotell Norge
18:00 – 19:00 Åpent temamøte:

Næringsutvikling knyttet til fiske- og naturopplevelser er i kraftig vekst. Det kan bli millionindustri. Samtidig er skjærgården under press fra oppdrettsnæringen og heiene våre fra vindkraftutbygging.

Lillesand SV inviterer til åpent temamøte for å sette diskusjonen på dagsorden. Vi har fått tak i et fantastisk spennende panel:

Mikaela Vasstrøm (UiA) er en av Norges ledende vindkraftforskere. Hun forsker på å forstå mer av det som driver konfliktene i vindkraftutbyggingen og hvilke rammer som finnes for lokal deltakelse i planleggingen..

Asgeir Alvestad har fanget Norges største fisk og brenner for å spre fiskeglede og inspirere andre til å bli bedre sportsfiskere. 

Erik Berglihn er bioøkonom og prosjektleder for Sjøørret Sørlandet som hadde sin spede begynnelse i 2019, har virkelig skutt fart og kommet seg på bena i løpet av 2021.


SV kjemper mot vindkraftindustri på Nordbø og oppdrettsanlegg i skjærgården vår. Da sier vi også JA til å utforske mulighetene som ligger i å ta vare på noe av det unike ved Lillesand: Skjærgården og heiene innenfor.


19:00 – 20:00 Årsmøte Lillesand SV (for medlemmer)